Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ? - Ή ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? by Red Social

                                                 

Εκλογές 2009 και ο Γ. Παπανδρέου με την περιβόητη φράση <<λεφτά υπάρχουν>>,  η οποία στην πραγματικότητα είναι ορθή,  με ποσοστό 43,92% και 160 έδρες σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση. Όμως στα αλήθεια εννοούσε αυτό που είπε ή το είπε παραπλανητικά; Οπως όλοι γνωρίζουμε συνέβη το δεύτερο. Πάμε να αποδείξουμε όμως ότι είπε άθελα του την αλήθεια.

Από το 2008, όταν η κυβέρνηση Καραμανλή ψήφισε τον νόμο  3723/2008 περί«Ενίσχυσης ρευστότητας της οικονομίας για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της διεθνούς χρηματοπιστωτικής κρίσης», οι τραπεζίτες – από τον κρατικό κορβανά - έχουν λάβει:

-Το ποσό των 4,5 δις ευρώ  για τις προνομιούχες μετοχές των πιστωτικών ιδρυμάτων που ανέλαβε το ελληνικό δημόσιο. 
-Το ποσό των 10, 5 δις ευρώ με τη μορφή ειδικών τίτλων προς τα πιστωτικά ιδρύματα. Εδώ προσθέστε και το ποσό των 2,4 δις ευρώ από το συγκεκριμένο κονδύλι που παραμένει ανεξόφλητο.
-Το ποσό των 127,3 δις ευρώ με τη μορφή εγγυήσεων που παρείχε το ελληνικό δημόσιο  για δάνεια των πιστωτικών ιδρυμάτων.

ΔΗΛΑΔΗ
Τα χρόνια αυτά τα οπόια ο ελληνικός λαός έχει χάσει ότι με αγώνες κατέκτησε παλιότερες δεκαετίες, οι τράπεζες MONO έχουν κερδίσει το ποσό των 145 δις ευρώ.


Υ.Γ: Και φυσικά αυτό είναι μονο ένα απο τα δεκάδες παραδείγματα που μπορούν να αποδείξουν τον απόλυτα ταξικό χαρακτήρα της κοινωνίας. Άλλη φορά θα παραθέσω και άλλα για να αποδειχθεί του λόγου το αληθές.

ΥΓ2: Με αυτή την πρώτη μου τοποθέτηση, σας καλωςορίζω στο BLOG μας KOINΩΝΙΑ + και εύχομαι να το βρείτε ενδιαφέρον και να παραθέτεται και εσέις όποια άποψη έχετε και θέλετε να συζητηθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου